Ønsker naprapat til klinikk i Bergen

Kliniken har varit i drift sedan 2016 med två heltidsanställda naprapater som slutade januari 2017 pga flytt. Jag tog över efter det och har nyligen bytt namn på kliniken. 

Kliniken har 3 behandlingsrum, jag har ett rum och i nuläget hyrs de andra två rummen ut till en fotterapeut och ett rum delas av fysio, kiropraktor samt muskelterapeut. Kliniken ligger på Oasen senter i Fyllingsdalen i nya ljusa lokaler i samma korridor som Dalen legesenter, som vi har ett gott samarbete med. I området ligger många stora kontor av vilka jag har ett jämnt flöde av patienter tack vare behandlingsförsäkring. Jag har haft fullt upp sen jag tog över och har därför gjort mycket lite gällande marknadsföring. Jag ser behovet för en till naprapat så snart som möjligt med bra potential. Fyllingsdalen har ca 30 000 invånare och jag är i nuläget ensam naprapat i området. Just nu är jag 3 dagar i Fyllingsdalen och resten av veckan på Voss.

Aktuell ställning är 2 dagar i veckan från februari 2019 med möjlighet för ökning då vi ser att flödet ökar. Garanterat heltid från hösten 2019 då jag går i permission. Anställningsform är helst som konsulent, arvode är enligt överenskommelse.

 

Önskar du en möjlighet att vara delaktig i en växande klinik med stor potential? - Kontakta mig på epost för mer info.

 

Mvh Samuel Christensson

Naprapat, Personlig trener

  

461 30 300 / sorvest-helseklinikk.no

Marked

DESIGN + CMS NETPOWER.NO DESIGN + CMS NETPOWER.NO