Måløy; Veldriven manuellmedisinsk praksis ønskes overdradd til ny terapeut

Veldriven manuellmedisinsk praksis i Måløy ønskes overdradd til ny terapeut (osteopat, naprapat, manuellterapeut) då eigar ynskjer å trappe ned på grunn av alder. Praksis og pasientportefølgje er opparbeidd over 7- 8 år og det er stadig pågang av nye pasientar i alle aldersgrupper: voksne, ungdom (også idrettsrelatert), barn og spebarn.

Praksisen held til i nyrenoverte og rommelege lokaler i sentrum av byen, med inngang på gateplan. Samlokalisert med dyktig nevrorefleksolog / massasjeterapeut.  Gunstig leigekontrakt med hyggjeleg utleigar. Gode parkeringstilhøve. Velutstyrte kontorer og venterom, samt pauserom, lager, vaskerom,  toiletter.

Veletablerte og konstruktive samarbeidsforhold med helsestasjon, legekontor, treningssenter og andre helseprofesjonar (fysioterapeuter og massasjeterapeuter).

Måløy er ein sympatisk og hyggjeleg by, med rikt idretts- og kulturliv, flotte turmuligheiter både sommar og vinter, i fjellet og på sjøen. Kort veg til skisenter / utfartsområder, surfemuligheiter i verdsklasse (sjå linkar: visit nordfjord, fjordkysten.no, kinn.kommune.no)

For nærare info og billedmateriale ta kontakt med Nils Elling Nupen, Osteopat DO / Manuellterapeut

E- post: nenupen@gmail, Tlf 906 30 906

Marked

DESIGN + CMS NETPOWER.NO DESIGN + CMS NETPOWER.NO