Årets Naprapat

"Årets naprapat er der vi kårer en naprapat som har utmerket seg på en positiv måte i Norge det siste året eller har utmerket seg grunnet en ekstraordinær innsats for Naprapatien i Norge gjennom mange år. Personen bør være en viktig støttespiller for studenter og andre naprapatkolleger. Naprapaten kan også være en som har vært viktig for å utvikle naprapatien videre både i Norge og internasjonalt. Naprapatien hadde ikke vært der den er i dag hvis det ikke hadde vært for denne personen. En person som representerer naprapatien på beste måte.
Prisen kan deles ut til samme person flere ganger og deles kun ut hvis vi har en kandidat som oppfyller kriteriene."Monica Aschim kåret til Årets Naprapat 2017


Norges Naprapatforbund holdt sin årlige kongress; Nocomm - Norwegian Conference of Manual Medicine, i Lillestrøm i år. Under bankettmiddagen, ble Årets Naprapat 2017 kåret. 

I år har komitéen for Årets Naprapat, gitt prisen til Monica Aschim på bakgrunn av hennes innsats for forbundet, medlemmer og naprapatien, over flere år. Hun har verv som regionleder Oslo/Akershus og er en engasjert, og engasjerende, kollega. Hun ser en helhet der vi alle kan stå sammen om å få frem det profesjonelle og viktige arbeidet en naprapat gjør.

 

Helseminister Bent Høie henviser til at muskel- og skjelettsykdommer er en av våre 4 store. Vårt arbeid med å realisere behovet for økt fokus på dette, og at naprapati er en viktig støttespiller for å gi pasienten valgfrihet i sin behandling, er stort fokus for Norges Naprapatforbund. Monica sitt deltagende engasjement ovenfor politikere, byråkrater, andre profesjoner og ”mannen i gata” er et meget verdifullt bidrag for vårt forbund.

 

DESIGN + CMS NETPOWER.NO DESIGN + CMS NETPOWER.NO