Nocomm. 2019

Dato: 18-20 Oktober 2019
Følg med for mer detaljert program!

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

 

NoComm – Norwegian Conference of Manual Medicine.
Åpen kongress for alle yrkesgrupper innen muskel- og leddbehandling


NoComm er en møteplass der yrkesgrupper innenfor muskel- og leddbehandling samles og tar til seg viktig og oppdatert informasjon og kunnskap innenfor avansert manuell medisin.
 NoComm skal ha en tydelig vitenskapelig profil, men samtidig en like tydelig klinisk kobling. Her skal alle som deltar kunne ta med seg noe hjem til sin egen kliniske hverdag.Følg også vårt arrangement på Facebook

Program
(kommer)
Utstillere
(Oppdateres underveis)
Deltagerlister
(kommer)Anna Persdotter er årets konferansier.Jørgen Jevne
Jørgen er kiropraktor og fysioterapeut. Han jobber til daglig i Hønefoss i klinikken Hønefoss Kiropraktikk og Rehabilitering. Han har holdt en mengde foredrag både i inn- og utland, spesielt innenfor moderne kunnskapsformidling på muskelskjelettområdet, og i senere år gjort seg bemerket med fagdagen #SexyShoulder som underviser deltagerne i skulderdiagnostikk og rehabilitering sammen med fysioterapeut Stian Christophersen. På Nocomm vil han holde foredrag «Paradokser og (u)Helse» som er skråblikk på moderne muskelskjeletthelse i 2019. Han vil også holde workshop i skulderinstabilitet som oppdaterer deltageren på forskningen innenfor denne subgruppen av skulderpasienter, samt gi praktiske take-home tips som deltageren får benyttet mandag morgen.
Anna Hanfot & Anna Sjögren
Foreleser og har workshop lørdag 19 oktober

Vær med og etabler en stor kongress, ta del i fellesskapet! 


Samarbeidspartnere 2019

Ta kontakt med Jeanette @ naprapat . org ved interesse om samarbeid
DESIGN + CMS NETPOWER.NO DESIGN + CMS NETPOWER.NO