Nocomm. 2018

Vi har gleden av å presentere NoComm – Norwegian Conference of Manual Medicine.

2018


Målet er å skape en møteplass der vi naprapater og andre yrkesgrupper innenfor vårt område, samles og tar til oss viktig og oppdatert informasjon og kunnskap. På sikt ønsker vi at kongressen vil bli en stor og veletablert kongress innenfor avansert manuell medisin i Norge.
 nocomm. skal ha en tydelig vitenskapelig profil, men samtidig en like tydelig klinisk kobling. Målet med kongressen er at alle som deltar kan ta med seg noe hjem til sin egen kliniske hverdag. 

I år feirer også Norges Naprapatforbund 25 år, hvilket skal markeres på kongressen.

Martin Asker er årets konferansier. Han er legitimert naprapat og har i 14 år jobbet med behandling og rehabilitering av idrettsskader, spesielt innen håndball. Han er også, siden 2014, doktorgradsstudent ved Karolinska Institutet i idrettsmedisin og epidemiologi, og arbeider med en avhandling med hovedfokus på funksjon av nakke-/skulderkomplekset og risikofaktorer og forebygging av skuldersmerter hos unge håndballspillere på elitenivå.

Emilio "Louie" Puentedura, PT, DPT, Ph.D., OCS, FAAOMPT
Workshop torsdag og foredrag fredag

• Ph.D. in Physical Therapy – Nova Southeastern University, Fort Lauderdale, FL - 2011
• DPT, Northern Arizona University, Flagstaff, AZ – 2005
• GDMT – La Trobe University, Melbourne, Australia – 1983
• BAppSc PT – La Trobe University, Melbourne, Australia – 1980

Dr. Puentedura’s primary research interests are clinical effectiveness and mechanisms of spinal manipulation, neurodynamic interventions, and neuroscience education for chronic pain.


Ian Houghton

Presentasjon kommer


Benjamin Christensen
Benjamin er en ettertraktet naprapat, personlig trener, forfatter og foredragsholder. Han er deleier i Webcoaching AS, og jobber på Optimal Trening og Optimal Klinikk på Bislett. Benjamin Christensen er en ettertraktet naprapat, personlig trener, forfatter og foredragsholder. Han er deleier i Webcoaching AS, og jobber på Optimal Trening og Optimal Klinikk på Bislett. Benjamin foreleser innenfor emnene trening, helse, smerte og behandling kan spesialbestilles. Benjamin har stor interesse for evidensbasert applikasjon av styrketrening i rehabiliteringssammenheng. Han har skrevet tre bøker om styrketrening sammen med Martin Norum, der flere av dem har vært på bestselgerlistene. Til daglig jobber Benjamin på Optimal Klinikk/Trening i Oslo. Han jobber som foreleser i AFPT og holder kurs for personlig trenere under utdannelse, og bidrar på videreutdannelseskurs for trenere og terapeuter.Peter Døving
Manuellterapeut og fysioterapeut. Lang erfaring innen idrettsmedisin og rehabilitering. Utdannet innen veiledning og kognitiv terapi. Godkjent veileder for masterstudenter i Manuellterapi. Kurs- og foredragsholder innen idrettsmedisin og manuellterapi.Cato Berger
Presentasjon kommer
Vær med og etabler en stor kongress, ta del i fellesskapet!
Vennlig hilsen NNF’s prosjektgruppe for nocomm.

DESIGN + CMS NETPOWER.NO DESIGN + CMS NETPOWER.NO